Unde ne petrecem timpul?

(sau despre baza materială)

Sălile de clasă cu dependinţele necesare sunt completate de sala de sport de la demisol dotată cu spaliere, trambuline, tobogan, saltele, masă de ping-pong, minicoş de baschet, bănci de gimnastică şi minibârnă etc, sala de mese, terasele din exterior, terenul de sport pe iarbă cu panouri de baschet şi porţi de fotbal, terenul de joacă cu tobogan, balansoar, leagăn etc, înconjurat de o pistă pentru carturi cu pedale, cu semne de circulaţie. Sălile sunt dotate cu aparatură audio, video, table de scris etc.
Materiale didactice. Există cursuri video şi audio de limba engleză de la editurile Longman, Oxford University Press, Heinemann, Coresi în colaborare cu BBC, Penguin Books USA, de limba franceză de la Hachette, Nathan, Gallimard etc, CD-uri, DVD-uri, planşe tematice, cărţi, fişe didactice individuale.
Avem parteneriate cu mai multe edituri de carte şi furnizori de jucării şi materiale sportive, copiii au la dispoziţie cele mai variate jocuri didactice, jocuri instructive de construcţii de diverse tipuri, puzzle-uri, ca şi nenumărate jucării. Parteneriatele pe care le avem cu British Council şi Institutul Francez ne permit informarea la zi, participarea la cursuri de perfecţionare şi împrumutul permanent de cărţi, casete audio şi video, CD-uri şi DVD-uri pe care nu le putem găsi altfel.